Partners

Onze partners

Wilt u partner worden?

Wat betekent dat voor uw bedrijf?

  • Een nuttige connectie met de doelgroep: van jong tot oud, van student tot zeilen en van Amsterdam tot Friesland. 
  • Exposure: door middel van een verscheidenheid van communicatiekanalen waar op geadverteerd kan worden.
  • Imago: uw bedrijf heeft de unieke kans om haar naam te verbinden aan een vereniging met een sportief en ontwikkeld imago.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u verschillende promotiemogelijkheden aanbieden. benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via: 

M: werving@orionis.nl of

T: 06 44 101 272

Alfa Bier

Alfa Edel Pils al drie jaar podiumplaats bij de grote Dutch Beer Challenge.’

Wij zijn een kleine onafhankelijke Limburgse familiebrouwerij, opgericht door Joseph Meens in 1870. Het brouwersambacht ging over van vader op zoon. Generaties lang perfectioneerde de familie Meens haar bier, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit.

Dit resulteerde in inmiddels vier generaties familietraditie en onze zes unieke bieren: Edel Pils, Krachtig Dort, Donker Bruin, Lentebok, Herfstbok en Super Strong 9,2.

Onze bieren onderscheiden zich door onze eigen Meens-stamgist, aromatische hopsoorten van de fijnste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde mouten én door ons gecertificeerde bronwater. Ons bronwater is 6000 jaar oud en kan direct de brouwketel in.  Daarnaast worden onze bieren extra lang gelagerd waardoor ze een verfijnde smaak krijgen.

Ottenhome Heeg

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat. We doen dit al sinds 1984 elke dag met veel plezier die we terugzien in onze terugkerende gasten.

Intercel B.V.

Intercel levert accu- en batterijoplossingen op ieder denkbaar gebied. Van rolstoelen tot datacentra en van treinverkeer tot windmolens. Of het nu gaat om een compleet batterijsysteem voor een noodstroomvoorziening, een speciale lader voor batterijen in militaire projecten of een batterij op maat voor een robot in een rioleringsbuis, Intercel levert het. In de 25 jaar van haar bestaan heeft Intercel een niet meer weg te denken positie op de markt ingenomen. Vanuit Haarlem werken zo’n veertig experts elke dag met veel plezier aan het up-to-date houden van hun kennis, de voorraad en contact met de klanten. Met maar een doel: Uw kennis in accu’s zijn.

Fair Focus Communicatie

Fair Focus werkt voor MKB-bedrijven die B2B willen communiceren en geen communicatiemanager hebben.
Met onze ervaring, kennis en kennissen vinden wij de weg, zodat jouw informatie, product of boodschap op het goede moment bij de juiste persoon terecht komt.
Wij zorgen dat voor jou gesloten deuren open gaan en nieuwe kansen ontstaan! 

Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de site: www.fairfocus.amsterdam

De Lijnenspecialist

De Lijnenspecialist is een (online) zeilwinkel voor en door zeilers. Wij staan bekend in de markt als een leverancier van top producten. Bij ons staan service gerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor kennis en advies.
Wij ontwikkelen een groot deel van onze lijnen zelf met verschillende fabrieken in Europa, dit leidt niet alleen tot unieke lijnen, maar ook tot scherpe prijzen!

Thomas Vaer

Thomas Vaar fotografie is dé fotograaf tijdens de IFKS. Zijn prachtige beelden leggen perfect de spanning en sensatie vast tijdens de wedstrijden. Tevens beroemd voor zijn foto’s op evenementen bedrijfsevenementen, Landschapsfoto’s, Natuurfoto’s, Fries landschap, Nautische foto’s, Skûtsjesilen, Zeilfoto’s. Wilt u meer informatie over Thomas Vaar Fotografie? Neem dan een kijkje op de site: thomasvaer.frl

Studenten Sport Amsterdam

Studentensport Amsterdam is de overkoepelende studentensportorganisatie van Amsterdam. Deze organisatie komt op voor de belangen van de sportende student in onze mooie stad – een ‘middle man’ tussen jou en het universitair sportcentrum, of andere studentensportfaciliteiten. Daarnaast brengt SSA de 30 Amsterdamse studentensportverenigingen op (in)formele manier samen en organiseert ze verschillende evenementen; van een zaalvoetbaltoernooi onder het genot van ‘n oliebol, tot een heus gala, een survivalrun maar ook kortingsavonden voor studenten bij de Decathlon. Blijf op de hoogte via http://studentensport.amsterdam!

Skydrone Sloten

Tevens willen wij graag Skydrone Sloten bedanken voor deze prachtige beelden die wij mogen gebruiken gedurende deze actie. Wij wensen Skydrone Sloten veel succes met de plannen voor de nieuwe mediagroep tijdens de IFKS en hopen nog lang te mogen genieten van de mooie beelden!

Meer informatie
over ons?

Meer informatie
over de Tiid?

Meer informatie
over de actie?

Wilt u gelijk doneren?