De actie

De actie voor de mast

De actie

U heeft al kunnen lezen dat het volledige onderhoud van de Tiid Sil ‘t Leare door onze eigen leden wordt verzorgd. Daarnaast sparen wij al jaren voor groot onderhoud, en voor het vervangen van onderdelen van het schip. Helaas moet de mast 10 jaar eerder vervangen worden dan gepland. Daarom hebben wij uw hulp hard nodig. Meer informatie over de actie in de vorm van een crowdfunding vindt u hieronder.

In de pers

Onze actie is door meerdere kranten en tijdschriften opgepikt. Via de onderstaande button komt u terecht op de pagina waarop alle artikelen zijn verzameld

De crowdfunding

Met de crowdfunding hopen wij genoeg geld op te halen voor de nieuwe mast en om onze plannen daar omheen veilig te stellen. Ons streefbedrag om dit te realiseren is €15.000 en dat geld hebben wij helaas niet op onze rekening staan. Daarom vragen wij u om hulp! 

Wat kunt u doen om ons te helpen? U kunt een geldbedrag doneren: ieder bedrag helpt, en als dank hiervoor maakt u kans op leuke prijzen. Bijvoorbeeld een swingende avond tijdens onze BeneTiid-borrel! Na uw donatie houden wij u op de hoogte van al het nieuws rondom de crowdfunding en het eindresultaat.

Evenementen

Tijdens de crowdfundingsactie hebben wij een wervelende activiteit gepland! Namelijk de BeneTiid-borrel op vrijdag 14 juni. Met deze borrel willen wij alle donateurs bedanken. Kom vooral gezellig langs en geniet van een fantastische avond met Orionis! Er zal tijdens dit evenement ook de mogelijkheid zijn om te doneren. Dit kan in de vorm van een gift of door het kopen van producten van Orionis.

Acties

Een van de andere leuke mogelijkheden om ons te steunen is om een ‘Vrienden van de Tiid’ bandje te kopen. De bandjes maken we zelf. De kleuren rood-zwart en blauw zijn mogelijk. Wilt u ook zo’n made in ‘Amsterdam’ bandje? 

Reserveren van een bandje kan via werving@orionis.nl

De commissie

De ‘BeneTiid’-commissie bestaat uit acht personen. Op de foto van links naar rechts:

  • Simon Jansen – Woordvoerder
  • Kirsten Schmidt – Public Relations
  • Hille Wichers – Logistiek & Techniek
  • Jolijn Géboers – Organisatorisch
  • Maaike Mesman – Voorzitter 
  • Bart Schueler – Sponsoring

Missend op de foto zijn

  • Gjilke van Drooge – Penningmeester
  • Iris van ‘t Klooster – Externe Communicatie

Wilt u doneren?

Klik dan op de onderstaande link

Meer informatie
over ons?

Meer informatie
over de Tiid?

Wilt u gelijk doneren?